Haber


Tebrikler Ramil Guliyev


Tebrikler Ramil Guliyev

UAE Athletics Grand Prix yarışmalarında 200 metrede piste çıkan Milli sporcumuz Ramil Guliyev, 20.77 koşarak üçüncü oldu. Sakalıktan sonra sezonun ilk yarışını Dubai’de UAE Athletics Grand Prix atletizm yarışmalarında koşan Milli atletimiz Ramil Guliyev, 20.77’lik derecesi ile bronz madalya kazandı.
Ramil Guliyev,’’sakatlıktan sonra sezonun ilk yarışı iyi geçti diyebilirim. Kota için yeni sistem var. Paris kotası için bundan sonra yapılacak yarışlarda puanlar toplayacağız. Bu yarıştan sonra 5 yarış daha var. İnşallah toplayacağımız puanlarla 2024 Paris kotasını alacağımıza inanıyorum,’’dedi
Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar,’’Ramil sezonu yeni açtı. İnşallah bundan sonra yapılacak yarışmalarda toplayacağı puanlarla Paris kotası alan sporcularımızın arasına katılacaktır.
Başkan Çintimar, ‘’Atletizm camiası adına Fenerbahçe spor kulübümüzü Ramil’in  antrenörünü, milli takım antrenörleri ile sporcumuz Ramil’i tebrik ediyor ve başarılar diliyorum,’’dedi

Yayın Tarihi : 3.05.2024 22:35:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.



Arşiv




Bağlantılar
Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.