Haber


45.Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu Koşuldu


45.Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu Koşuldu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen VakıfBank 45’inci Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu koşuldu. Maratonu erkeklerde Ömer Amaçtan, kadınlarda Bahar Yıldırım kazandı.
Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 107. yıl dönümü dolayısıyla, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen, Trabzon Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Atletizm Federasyonu'nun da desteklediği VakıfBank 45. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, "Her Adımda Barışa Koş" sloganıyla bugün koşuldu.
Yoğun kar yağışına rağmen koşulan VakıfBank 45’inci Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu’nun startını Trabzon Vali Yardımcısı Dr. Fatih Kızıltoprak, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Kanca, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Karadağ birlikte verdi.
21K Maratonu Erkekler İlk 5
1. Ömer Amaçtan
2. Murat Emektar
3. Ayetullah Aslanhan
4. Ahmet Alkanoğlu
5. Ersin Tekal
21K Maratonu Kadınlar İlk 5
1. Bahar Yıldırım
2. Nursena Çeto
3. Sümeyye Erol
4. Dilek Öztürk
5. Pınar Demir
10K Çeyrek Maratonu Erkekler İlk 5
1. Ramazan Baştuğ
2. Hakan Çoban
3. Bahattin Üney
4. Halil Sade
5. İsmail Taşyürek

10K Çeyrek Maratonu Kadınlar İlk 5
1. Urkuş Işık
2. Merve Karakaya
3. Gamze Bulut Duvar
4. Sabriye Güzelyurt
5. Berfin Kaya

Yarı Maraton Ligi Kadınlar

Yarı Maraton Ligi Erkekler

Yayın Tarihi : 23.02.2025 16:26:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.

Arşiv


Bağlantılar


Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.