Haber


9. TAF Küçükler Atletizm Takımlar Şampiyonasının Finali Sivas’ta sona erdi.


9. TAF Küçükler Atletizm Takımlar Şampiyonasının Finali Sivas’ta sona erdi.

Sivas’ta yapılan Final yarışmalarına Kızlarda Mersin İl Karması, Bursa Büyükşehir Şehir Belediye Spor Kulübü, Gaziantep İl Karması, Antalya İl Karması, Şahinbey İlçe Karması, Erdek İlçe Karması, Gaziantep Büyükşehir belediye Spor Kulubü, İzmir Atletizm Spor Kulübü, Erzincan İl Karması, Şehit Hüseyin Kalkan Halk Eğitim Merkezi, Trabzon İl Karması, Samsun Tekkeköy İlçe Karması, Ordu Gençlik ve Spor İl Karması, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Muş İl Karması ve Karaman Spor Kulübü katıldı.
Erkeklerde ise Batman İl Karması, Gökçe Spor Kulübü, Şahinbey İlçe Karması, İstanbul Gençlik Ve Spor İl Karması, Adana İl Karması, Balıkesir İl Karması, Gaziantep İl Karması 12 Karşıyaka Belediyesi İlçe Karması, Iğdır Karakoyunlu Gençlik ve Spor Kulübü, Tokat Gençlik ve Spor İl Takımı, Erzincan İl Karması 14 Tokat İl Karması, Iğdır Gençlik ve Spor Kulübü, TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü, Ordu Gençlik ve Spor İl Karması ve Samsun Tekkeköy İlçe Karması katıldı.
9. TAF Küçükler Atletizm Takım Şampiyonasında kürsüye çıkan takımlar:
U14 KIZLAR: 1. Bursa Büyükşehir Şehir Belediye Spor Kulübü (113,0), 2. Samsun Tekkeköy İlçe Karması (104,5), 3. Antalya İl Karması (99,0)
U14 ERKEKLER: 1. Karşıyaka Belediyesi İlçe Karması (98,0), 2. Balıkesir İl Karması (94,0), 3. Adana İl Karması (92,0)

Yayın Tarihi : 10.07.2024 00:11:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.

Arşiv


Bağlantılar


Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.