Haber


Avrupa Kros Şampiyonası hazırlıkları devam ediyor


Avrupa Kros Şampiyonası hazırlıkları devam ediyor

8 Aralık 2024 tarihinde Antalya’nın Kepez ilçesinde düzenlenecek olan Avrupa Kros Şampiyonası hazırlık süreci ile ilgili bilgilendirmeler, Avrupa Atletizm Birliği (EA) Başkanı Dobromir Karamarinov ve ekibine yapıldı.
Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Başkanı Fatih Çintimar’ın yanı sıra Kepez Belediye Başkan Yardımcısı Sabahat Adanır ile Organizasyon Ekibinin (LOC) katıldığı hazırlık çalışmaları toplantısı Roma’da yapıldı. Toplantıda şampiyona ile ilgili yapılan hazırlıklar, şu ana kadar gerçekleşenler, devam eden çalışmalar, kurulumlar ve detaylı iş planlama tarihleri hakkında bilgi paylaşımında bulunuldu.  
Dev organizasyon ile ilgili yapılan sunumun ardından açıklamalarda bulunan Avrupa Atletizm Birliği (EA) Başkanı Karamarinov, süreci yakından takip ettiklerini ifade ederek, “Türkiye Atletizm Federasyonu ile birlikte, geçtiğimiz yıl yaşanan deprem felaketinin ardından zor bir atmosfer olmasına rağmen başarılı bir organizasyon düzenlemiştik. Avrupa Kros Şampiyonasını da sorunsuz şekilde gerçekleşeceğine inancım tam” diye konuştu. 
Avrupa Atletizm Birliği ve Organizasyon Ekibi ile birlikte koordinasyon içinde çalışmaların sürdürüldüğünü ifade eden TAF Başkanı Çintımar da, “Son derece uyumlu ve başarılı bir ekiple çalışmalar devam ediyor. Daha önceki organizasyonlarda olduğu gibi Avrupa Kros Şampiyonasını da örnek gösterilecek, ülkemize yakışır bir şekilde gerçekleştirmek için tüm gayretimizi gösteriyoruz” dedi

 

Yayın Tarihi : 11.06.2024 10:39:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.

Arşiv


Bağlantılar


Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.