Haber


Turkcell Süper Ligin Finalinde İlk Gün Enka Lider


Turkcell Süper Ligin Finalinde İlk Gün Enka Lider

Turkcell Süper Lig’in İzmir'deki final kademesinde ilk gün geride kalırken, günü erkeklerde ve kadınlarda ENKA Spor Kulübü önde kapattı.

İzmir Atatürk Stadyumunda devam etmekte olan Turkcell Süper Lig’in İzmir'deki final kademesinin ilk gün yarışmaları neticesinde ENKA Spor Kulübü kadınlar ve erkekleklerde ilk günü önde tamamladı.

Kadınlarda yine İzmir'de yapılan 1. kademede Fenerbahçe Spor Kulübünün beş puan önünde tamamlayan ENKA Spor Kulübü final ayağının ilk gününde üç puan önde tamamladı (74 puan) Fenerbahçe 71 puan ile ikinci, Batman Petrol Spor  52 puan ile üçüncü sırada yer aldı.

Erkeklerde; Birinci kademeyi ENKA Spor Kulübünün önünde iki puan önde tamamlayan Fenerbahçe final kademesinin ilk gününü ENKA Spor Kulübünün yedi puan gerisinde tamamladı. ENKA Spor Kulübü ilk günü 76 puan ile ilk sırada tamamlarken Fenerbahçe Spor Kulübü 69 puan ile ikinci Galatasaray 47 puan ile üçüncü tamamladı.

Müsabakalar Pazar günü yapılacak ikinci yarışmaları ile son bulacak ve Süper Lig Şampiyonu belirlenecek

 

Yayın Tarihi : 7.09.2024 21:43:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.

Arşiv


Bağlantılar


Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.