Haber


Türkiye Atletizm Federasyonunda görev değişikliği


Türkiye Atletizm Federasyonunda görev değişikliği

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) genel sekreterlik görevine eski milli atletlerden Satılmış Atmaca, atandı.
Türkiye Atletizm Federasyonu genel sekreterlik görevinden ayrılan Yasemin Bakıcı'dan boşalan göreve TAF yönetim kurulu tarafından Genel Sekreterliği'ne eski milli atlet Satılmış Atmaca görevlendirildi. 
Bir dönem TAF Genel Sekreterlik görevini yürüten Atmaca, yeniden getirildiği TAF Genel Sekreterlik görevine 5 Temmuz 2024 tarihi itibari ile başladı.
10 Haziran 1970 Kırıkkale doğumlu Satılmış Atmaca, 2002 yılında İstanbul'daki Balkan Maraton Şampiyonası'nda ikinciliği elde etti. Atmaca, uzun süren kariyerinde bir çok ulusal başarıya imza atmış, ardından da antrenör olarak Türk atletizmine hizmet etti. 11 yıl beden eğitimi öğretmenliği yapan eski Milli atlet Atmaca, son olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda görev yaptı.
Türkiye Atletizm Federasyonu  Başkanı Fatih Çintimar, atletizmin içinden gelen Satılmış Atmaca'yı tekrar aralarında görmekten mutluluk duyduklarını belirterek, yönetim kurulumuz ve camiamız adına kendisine başarılar diliyorum ‘’ dedi
Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) genel sekreterlik görevine yeniden atanan Satılmış Atmaca, ‘’her zaman içinde olmaktan gurur duyduğu atletizme hizmet etmenin kendisi için bir onur olduğunu’’ ifade etti.

Yayın Tarihi : 11.07.2024 15:46:00
Sponsorlarımız
Bağlı Olduğumuz Kuruluşlar


Türkiyedeki en popüler spor dallarından biri olan atletizmde 2023 itibariyle yaklaşık 7 bin 400 kulüp, 341 bin lisanslı sporcu bulunmaktadır. TAF takviminde dokuz ayrı lig yarışması ve onlarca yurt dışı teması olmak üzere her yıl 200 den fazla faaliyet gerçekleştirilmektedir.

Arşiv


Bağlantılar


Tüm yayın hakları Türkiye Atletizm Federasyonu'na aittir.